rabotete_s_nasНие, екипът на „ЗАКЪРПИ МЕ“ вярваме, че една от предпоставките за успешен бизнес е партньорството. Ето защо имаме следните предложения за съвместна работа:

1. Ако сте собственик на магазин за дрехи вероятно Ви се случва при доставка  да имате стока с дефект (“спукан” шев, паднало метално копче на дънки/панталон и т.н.) . В случай, че изберете да работим заедно  ние можем да „поправим“ дрехата и да си я продадете, без да се налага да намалявате цената й.

2. Ако сте собственик на ателие за химическо чистене – можете да разширите дейността си като предложите на Вашите клиенти освен прането и някои шивашки услуги (например зашиване на скъсани  джобове, смяна на цип и др.). Ние бихме могли да извършим това и по този начин ще спестите време и разкарване на клиентите си, предлагайки им комплексно обслужване.

3. Абонаментно шивашко обслужване – фирмите, чиито персонал използва униформено облекло, периодично раздават на служителите си нови дрехи. Много често хората са „нестандартни“ и се налага да се направи специфична корекция на някоя част от дрехата, спрямо конкретния човек.  Ние Ви предлагаме да се погрижим на място във вашия офис служителите Ви да изглеждат перфектно.

Това, разбира се, са идеите, които се „родиха“ в процеса на ежедневната ни работа. Ние сме отворени за всякакви предложения  и сме готови  да обсъдим с Вас всякакви „безумни“ идеи, а след това да ги реализираме заедно.  Не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0988 36 46 63, или на info@zakurpime.com

 

Реализирани проекти:

1. Корекция на рекламни чадъри

chadyri Фирма „Енко Вендинг“ ни се довери да зашием висящите краища на рекламните им чадъри, така че да не ги „обръща“ вятърът.

 

 

 

 

2. Ушиване на сетове за декор 

Нашите партньори от фирма „НЕО ВИЗИЯ“ ни възложиха да „сглобим“ и подгънем сетовете за декора на студиото на БНТ1 за излъчване на Световното първенство по футбол 2014г.

decor_set3

decor_set2

 

decor_set1decor_pano5